VEM ÄR JAG

Detta är nog den svåraste sidan att göra på hemsidan! Det blir dessutom svårare och svårare att svara på frågan; Vem är jag, ju äldre man blir, paradoxalt nog! Men i korta drag kan man beskriva mig som en glad och lite galen 3 barns mor som fyllt 37 år! Jag jobbar både i mitt företag men är även utbildad sjuksköterska och jobbat inom det yrket i 12 år.

Det två arbetena kanske kan te sig väldigt olika men har många paraleller som binder dem samman. Båda yrkena ger mig chansen och möjligheter till att träffa nya människor och människoöden. Likaså finns det inom dem båda yrkena många upphov till skratt men ibland även tårar. Att få ge någon god omvårdnad och specialiserad vård är något jag upplever som väldigt givande för mig som sjuksköterska men även som medmänniska. Likaså att få lov att ta del av andras glädje men ibland också sorg med fotografin som redskap, är för mig ett stort privilegium. Du får som sjuksköterska men även som fotograf gå in i den sfär där inte alla får komma in hos en människa, det är något som gör mig väldigt ödmjuk inför mina uppgifter både som sjuksköterska, fotograf och människa!

Ja nu vart jag kanske lite högtravande men jag vill berätta om det viktiga som faktiskt liggger i fotografins natur. För mig är bilder inte bara bilder utan en riktig investering, av något som vi anser vara extra värdefullt att minnas. Som ett bröllop, ett nyfött barn, två syskon, ett dop, ett släktporträtt, listan kan göras lång. Allt kan fångas på bild... nästan! Det är dock du som bestämmer när jag ska föreviga dina stunder!