Min studio ligger 5 min från centrala Mantorp i ett område som kallas för Himmelsby. Ett fint rött hus med vita knutar på landet med härliga omgivningar.
Studion är på drygt 60 kvm så det finns mycketyta att skapa på!

Bilder kommer även finnas på olika rekvisita som finns att tillgå. Och smakprov på olika bakgrunder.Jag jobbat med många olika typer av stilar, alltifrån en enkel klasisk vit eller svart bakgrund. Till bakgrunder med träkänsla, eller tapeter som skapar en hemma hos känsla och allt därimellan. Jag har speciella tillbehör för att få de allra minsta att ligga bra och känna sig helt trygga under sin fotosession.

Självklart finns det soffa att ta en paus i eller amma för de som behöver. Studion är även utrustad med bilder för att du som kund skall kunna bilda dig en uppfattning om vadför typ av tavlor du kanske sen vill beställa.

Efter din fotografering får du med dig information om hur en bildvisning går till samt en prislista. Vid bildvisningen visas dina bilder på en stor projektor. Sedan förflyttar vi oss till datorn där vi tillsammans hjälps åt att ta ut dina favoriter och omsätta dem till en enkel tavla, ett lyxigt collage eller en maffig Canvas. Vid detta bildvisningstillfället har du bra rabatt såklart!!!