Min studio ligger i Mjölby i Östergötland. Det är min lilla oas av kreativitet där jag och mina kunder skapar bilder att minnas hela livet.

Jag jobbar med många olika typer av stilar, alltifrån en enkel klasisk vit eller svart bakgrund. Till bakgrunder med träkänsla, eller tapeter som skapar en hemma hos känsla och allt därimellan. Jag har speciella tillbehör för att få de allra minsta att ligga bra och känna sig helt trygga under sin fotosession.

Självklart finns det soffa att ta en paus i eller amma för de som behöver. Studion är även utrustad med bilder för att du som kund skall kunna bilda dig en uppfattning om vadför typ av tavlor du kanske sen vill beställa.

Efter din fotografering får du med dig information om hur en bildvisning går till samt en prislista. Vid bildvisningen visas dina på en TV. Sedan tittar vi på datorn där vi tillsammans hjälps åt att ta ut dina favoriter och omsätta dem till en enkel tavla, ett lyxigt collage eller en maffig Canvas. Vid detta bildvisningstillfället har du bra rabatt såklart!