Det är så fantastiskt när man i höstrusket tittar tillbaka på sommarens bröllopsbilder! Man blir alldeles varm i hjärtat! Här är ett collage av ett bröllop som hölls på Gräsö i Stockholm skärgår! Ett fantastiskt strålande bröllop i fullt solsken och utevigsel vid vatnnet! Tack kära Eleonor och Jonas för ert förtroende!


Kraaaamm
 

Läs hela inlägget »

Den andra worshopen även den förlagd till Stockhol hölls av duktige Emelie Ohlsson. Vi fick här möjlighet att ge vår brudpar bilder de tyvärr aldrig fick vid sitt riktiga bröllop! Kändes underbart att kunna sprida lite glädje! Tack älskade ni för att ni har en sån fantastisk göd mellan er som ni delade med oss! Kram

Läs hela inlägget »

Sommaren har varit fylld av fotograferingar av både barn, famil och bröllop! Nu börjar det närma sig sitt slut på bröllopssäsongen så vad passar då bätrre än att gå på workshops med inriktning bröllp! Här är bilder tagna av mig från den ena kursen som handlade om Posering och höls av ingen mindre än ikonen och förebilden Brigitte Grenfeldt!

Läs hela inlägget »

Nu har jag beställt en till bakgrund! Av det bästaste Foto företaget med den bästa servicen som finns

Ta en titt

www.fotobakgrund.se

Läs hela inlägget »

Har precis beställt fina kläder till lillebror till denna tjej som kommer snaaart ska bli så kul att fota de två godingarna!


LÄÄÄNGTAR!

Läs hela inlägget »

Idag kom Hilda till studion! Hon har sååå fina lockar! Fick massor av fina bilder på denna lilla ljuvkliga tjej.

Och om två veckor är det dags att föreviga Mammas och Pappas Bröllop!

KUUUL!

Läs hela inlägget »

Fotade idag en otroligt vacker gravid kvinna och hennes fina familj! Kan knappt bärga mig förrän jag får föreviga deras mirakel som kommer Snart!

 

Tack kära ni för förtroendet!

Läs hela inlägget »

 Idag har jag jobbat med lite trycksaker igen väntar på presentkorten och mina nya visitkort! Mindre än 2 veckor  tills jag inviger studion! En hel del småfix kvar så jag har ingen brist på att syssselsätta mig!

Stor Kram i vinterslasket!!!

Läs hela inlägget »

Nu har det kommit lite fina trycksaker hem lite justeringar blir det allt  - men i slutändan kommer det bli tipp topp! Idag ska det fortsättas målas i studion och förhoppningsvis komma ut en vacker hemnes byrå att ha alla vackra filtar, sjalar och annat lull lull som finns tillgängligt vid fotograferingar! Som fotograf gillar jag alla sorters foton från det enkla bebisfotot med  endast bebis och filt till bilder med mycket detaljer och rekvisita. Variation är något jag sätter stort värde på och att DU som kund kan vara med och bolla ideer! Ser nu snart fram emot en fotografering med " Grålle" den 4:E generationens gunghäst som skall vara med på bild tillsammans med en liten kille. Samt en massa andra underbart kul ideer får visa sen på bloggen! Trevlig Helg! Bokade 3 bröllop förra veckan känns toppen då jag kommer kunna erbjuda de snyggaste Albumen / Fotoböckerna man kan tänka sig i oändliga variationer! Likaså förstoringar och annat! Skynda att boka!!!

Läs hela inlägget »

Här är ett av de vackra Vinylgolven/ Bakgrund jag köpt in!

Läs hela inlägget »