Att uppdatera hemsidan faller ibland efter. Men nu är det dags då jag har massor av nya bilder att visa! Nya bilder kommer varvas med lite äldre och jag kommer på denna sida visa ett urval av alla bilder jag har. Stort tack till alla kunder som gör det möjligt!

Studion är som sagt ny och ligger i Mjölby. Hoppas på ett riktigt fotoår detta år då jag har flera spännande samarbeten på gång.

Bröllopssäsongens bokningar för 2018 är i full gång så om du ska gifta dig hör av dig innan alla tider är uppbokade. 

Varmt Välkomna!

Läs hela inlägget »

Höstfotograferingar är en av mina favoriter. Härliga murriga färger och glada barn. Bättre kan det inte bli. Superoliga timmar vi hade och resultatet därav. tack för att jag fick fotografera er fantastiska familj!

Läs hela inlägget »

Härlig varm och solig dag när dessa tu skulle förevigas. Vadstena en fantastisk stad att fotografera i och som jag har haft äran att göra flera gånger! Stor kram till er och tack för att jag fick föreviga er stora glittrande dag!

Läs hela inlägget »

Kärlek är det första ordet man tänker på när man träffar detta par. De älskar verkligen varandra och det märks. Och det är ju precis så det ska vara den stora dagen. Tackar ödmjukast från hjärtat Michaela ochOve för att jag fick föreviga er stora dag!

Läs hela inlägget »

Underbar liten tjej jag hade i studion och att somna i pappas handflata det var gött det! Många fantastiska bilder fick vi för både föräldrar och barn att glädjas över.Tveka aldrig att gå till fotografen det är en värdefull investering av minnen som så annars så lätt försvinner in i den stora massan av minnen. Med bilder kan du gå tillbaka i tiden.

Läs hela inlägget »

Kör in på den stora grusade rundeln och möts av en fantastisk gård precis intill vattnet. Fotohjärtat tar ett skutt och jag inser direkt att här kommer det bli fantastiska bilder. Bröllopet kommer följa temat på gården dvs ett bondebröllop. Festlokalen är i en av ladugårdarna och tar andan ur en när man går in. Inte vart denna dag sämre av att självaste brudparet var helt fantastiska de med och hade en sprudlande bubblig kärlek sinsemellan. Här får ni ett smakprov!

Läs hela inlägget »
Etiketter: bondebröllop

Ny studio, många nya bilder och en massa uppdatering håller jag nu på med när jag så nu äntligen kommit till att lägga lite tid för uppdatering på min hemsida. På instagram har jag varit mer flitig ed uppdateringarna och ni hittar dem under namnet fotografcarolinesverkersson. Där ser ni årets senaste bilder och förhoppningsvis snart även här på hemsidan. Jag har så mycket mer bildmaterial att jag hoppas ej sidan sprängs. Vill iallafall önska alla nya och gamla kunder ett underbart 2018 och bjuder på en bild av ett fantastiskt par jag fick äran att fotografera i Stockholm förra helgen! Tack Hanna & Lars för förtroendet.

Läs hela inlägget »

Det är så fantastiskt när man i höstrusket tittar tillbaka på sommarens bröllopsbilder! Man blir alldeles varm i hjärtat! Här är ett collage av ett bröllop som hölls på Gräsö i Stockholm skärgår! Ett fantastiskt strålande bröllop i fullt solsken och utevigsel vid vatnnet! Tack kära Eleonor och Jonas för ert förtroende!


Kraaaamm
 

Läs hela inlägget »

Den andra worshopen även den förlagd till Stockhol hölls av duktige Emelie Ohlsson. Vi fick här möjlighet att ge vår brudpar bilder de tyvärr aldrig fick vid sitt riktiga bröllop! Kändes underbart att kunna sprida lite glädje! Tack älskade ni för att ni har en sån fantastisk göd mellan er som ni delade med oss! Kram

Läs hela inlägget »

Sommaren har varit fylld av fotograferingar av både barn, famil och bröllop! Nu börjar det närma sig sitt slut på bröllopssäsongen så vad passar då bätrre än att gå på workshops med inriktning bröllp! Här är bilder tagna av mig från den ena kursen som handlade om Posering och höls av ingen mindre än ikonen och förebilden Brigitte Grenfeldt!

Läs hela inlägget »